Treceți la conținutul principal

singrul magazin de comenzi online a gresiei si faiantei


SC DS Ceramica SRl prin e-gresie.ro va pune la dispozitie noiile colectii de lux de import italia acum si cu preturi de actualizate.
Modele de gresie si faianta disponibile sunt la cele mai inalte standarde de calitate si totodata cu un efect impresinonant odata aplicate. intrati si comandati acum modele de gresie si faianta disponibile!

Taguri :magazin online gresie si faianta, gresie si faianta online, gresie si faianta de lux

Postări populare de pe acest blog

Montaj Gresie rectificata - Sfaturi de la producatori

RECOMANDARI PRIVIND MONTAJUL SI INTRETINEREA GRESIEI SI A FAIANTEI
MONTAJUL CU CIMENT TRADITIONAL :
Grosimea patului de mortar trebuie sa fie intre 5 si 6 cm Dozajul de liant care trebuie adaugat cand folositi cimentul traditional trebuie sa fie intre 300 si 350 g/kg . Va recomandam sa aplicati , inaintea aplicarii gresiei si a faiantei , un strat de sapa autonivelanta cu grosimea maxima de 2mm , adica un echivalent de 2.8-3.5 kg/m2 . Dupa aceasta operatiune , montajul trebuie sa fie inceput dupa minim 24 de ore , in cazul in care temperatura incaperii permite uscare in conditii optime (cititi cu atentie recomandariile primite din partea vanzatorului sapelor pentru a asigura o aplicare corecta a acesteia ) . In cazul in care utilizati combinatia de ciment traditional si nisip trebuie sa va asigurati ca suprafata va fi umeda pentru cel putin 3 zile , dupa care se va putea incepe rostuirea . De asemenea va recomandam ca, dupa aplicare sa acoperiti suprafata care a fost montata , pen…

Gresie rectificata imitatie marmura carrara in formate mari - Versilia

Cerdisa Ceramiche va pune la dispozitie prin DS Ceramic Shop noua colectie de gresie si faianta imitatie marmura . Disponibila in dimensiuniile 50x100 ; 50x50 ; 25x100 acest model de gresie si faianta va ajuta sa decorati orice spatiu , incepand de la baie , bucatarie , hol , living sau chiar si spatii comerciale . Aceasta colectie va ofera de asemenea si foarte multe modele de decor cat si brauri , care va ajuta sa personalizati spatiile placate . Toate versiuniile de dimensiuni din aceasta gama sunt rectificate iar gresia este portelanata .

Noua colectie de gresie imitatie lemn doar la www.e-gresie.ro

Noua colectie de gresie imitatie lemn va va astepta in curand sa o cumparati! acest produs este portelanat si colorat in masa avand calitati tehnice de suprafata si corp deosebite . Pana in momentul de fata aceasta gresie este cel mai reusit model din gama imitatiilor de lemn . Aspectul natural si textura deosebita va va ajuta sa creati ambientele clasice mult visate . De asemenea aceasta colectie va ofera si o varianta grip pentru exterior cu calitati anti-alunecare .
http://www.e-gresie.ro/gresie_imitatie_lemn_chalet_colectie_2011.html

Taguri : gresie si faianta imitatie parchet . colectii gresie si faianta 2011, gresie si faianta cluj , gresie si faianta online , gresie portelanata .