Treceți la conținutul principal

noi modele si promotii

http://www.e-gresie.ro a rearanjat siteul de comezi online a gresiei si faianta, facandu-l mai user-friendly si cu o prezentare noua . puteti comenta aici noul design

Postări populare de pe acest blog

Montaj Gresie rectificata - Sfaturi de la producatori

RECOMANDARI PRIVIND MONTAJUL SI INTRETINEREA GRESIEI SI A FAIANTEI
MONTAJUL CU CIMENT TRADITIONAL :
Grosimea patului de mortar trebuie sa fie intre 5 si 6 cm Dozajul de liant care trebuie adaugat cand folositi cimentul traditional trebuie sa fie intre 300 si 350 g/kg . Va recomandam sa aplicati , inaintea aplicarii gresiei si a faiantei , un strat de sapa autonivelanta cu grosimea maxima de 2mm , adica un echivalent de 2.8-3.5 kg/m2 . Dupa aceasta operatiune , montajul trebuie sa fie inceput dupa minim 24 de ore , in cazul in care temperatura incaperii permite uscare in conditii optime (cititi cu atentie recomandariile primite din partea vanzatorului sapelor pentru a asigura o aplicare corecta a acesteia ) . In cazul in care utilizati combinatia de ciment traditional si nisip trebuie sa va asigurati ca suprafata va fi umeda pentru cel putin 3 zile , dupa care se va putea incepe rostuirea . De asemenea va recomandam ca, dupa aplicare sa acoperiti suprafata care a fost montata , pen…

Gresie rectificata imitatie marmura carrara in formate mari - Versilia

Cerdisa Ceramiche va pune la dispozitie prin DS Ceramic Shop noua colectie de gresie si faianta imitatie marmura . Disponibila in dimensiuniile 50x100 ; 50x50 ; 25x100 acest model de gresie si faianta va ajuta sa decorati orice spatiu , incepand de la baie , bucatarie , hol , living sau chiar si spatii comerciale . Aceasta colectie va ofera de asemenea si foarte multe modele de decor cat si brauri , care va ajuta sa personalizati spatiile placate . Toate versiuniile de dimensiuni din aceasta gama sunt rectificate iar gresia este portelanata .

Noua colectie de gresie imitatie lemn doar la www.e-gresie.ro

Noua colectie de gresie imitatie lemn va va astepta in curand sa o cumparati! acest produs este portelanat si colorat in masa avand calitati tehnice de suprafata si corp deosebite . Pana in momentul de fata aceasta gresie este cel mai reusit model din gama imitatiilor de lemn . Aspectul natural si textura deosebita va va ajuta sa creati ambientele clasice mult visate . De asemenea aceasta colectie va ofera si o varianta grip pentru exterior cu calitati anti-alunecare .
http://www.e-gresie.ro/gresie_imitatie_lemn_chalet_colectie_2011.html

Taguri : gresie si faianta imitatie parchet . colectii gresie si faianta 2011, gresie si faianta cluj , gresie si faianta online , gresie portelanata .