Treceți la conținutul principal

Cel mai nou magazin online de parchet import Italia

DS Ceramica are placerea de a va prezenta noul website dedicat exclusiv parchetului produs de cel mai mare producator italian din domeniu . www.parchet-gazzotti.com www.parchet-gazzotti.comeste un concept care are la baza aceiasi structura ca a deja binecunoscutului DS Ceramic Shop , aceleasi conditii de vanzare cat si un design asemanator . Modelele de parchet propuse pe noul nostru website vor sa va aduca mai aproape de dmv , indiferent de localitatea in care va aflati cele mai noi modele de parchet clasic dublu si triplustratificat masiv sau laminat . In curand vom mai lansa inca 3 websiteuri pe aceiasi structura cat si un brand nou care sa inglobeze toate produsele prezentate .

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Piscine placate cu mozaic din sticla personalizat si plaja cu gresie tehnica

www.e-gresie.ro va pune la dispozitie serviciul de randari pentru proiectele dmv . indiferent ca doriti sa placati cu gresie si faianta sau mozaic ambientele dmv pot fi prelucrate in imagini 3d . Impreuna cu arhitectii colaboratori va ajutam sa va decorati ambientele in cel mai corect mod cu putinta . Din dorinta de a va oferi cele mai bune servicii posibile , DS Ceramic Shop va pune la dispozitie un serviciu specializat care sa va satisfaca toate nevoiile . Pentru informatii suplimentare sunati la 0752758559 Dan Sorin

Gresie si faianta imitatie piatra antichizata

www.e-gresie.ro vine in intampinarea clientiilor sai cu noi modele de gresie si faianta de lux de la Ceramica Sant' Agostino . Azi va prezentam o colectie inspirata din natura cu iz antic care a dat nastere colectiei de gresie si faianta Earth . Particularitatea acestei colectii se obtine prin pierderea de tonalitate de la o placa la alta , efect care da o nota aparte ambientelor care doriti sa le placati . Observand noiile trenduri in materie de ceramica , majoritatea fabriciilor italiene se indreapta tot mai mult spre colectii de gresie si faianta inspirate si regasite in natura . Daca acum cinci ani puteam gasi colectii noi cu culori tot mai aprinse si texturi moderne , acum simtim tot mai mult o intoarcere la mediul inconjurator si la natura . Aceasta colectie este portelanata si colorata in masa si dispune de mai multe piese speciale .