Treceți la conținutul principal

Cea mai ieftina gresie rectificata doar la e-gresie.ro


doar in noul Showroom de gresie si faianta puteti gasi noiile colectii de gresie si faianta rectificata de import spania si italia la cele mai bune preturi de pe piata !!!
In magazinul nostru de prezentare puteti gasi: gresie si faianta rectificata ; plinte brauri, gresie full body , gresie portelanata de exterior, gresii care imita piatra naturala in diferite forme , modele deosebite de decor, preturi /m2 la decor !!! gresie 45x45 33x33, 25x42.5 ; faianta 40x80 gresie si faianta pentru sectorul non-rezidential; faianta de exterior si faianta pentru socluri; gresie care imita lemnul, mozaic portelanat rectificat .
toate acestea le puteti gasi si pe www.e-gresie.ro VA ASTEPTAM!!!

Postări populare de pe acest blog

Montaj Gresie rectificata - Sfaturi de la producatori

RECOMANDARI PRIVIND MONTAJUL SI INTRETINEREA GRESIEI SI A FAIANTEI
MONTAJUL CU CIMENT TRADITIONAL :
Grosimea patului de mortar trebuie sa fie intre 5 si 6 cm Dozajul de liant care trebuie adaugat cand folositi cimentul traditional trebuie sa fie intre 300 si 350 g/kg . Va recomandam sa aplicati , inaintea aplicarii gresiei si a faiantei , un strat de sapa autonivelanta cu grosimea maxima de 2mm , adica un echivalent de 2.8-3.5 kg/m2 . Dupa aceasta operatiune , montajul trebuie sa fie inceput dupa minim 24 de ore , in cazul in care temperatura incaperii permite uscare in conditii optime (cititi cu atentie recomandariile primite din partea vanzatorului sapelor pentru a asigura o aplicare corecta a acesteia ) . In cazul in care utilizati combinatia de ciment traditional si nisip trebuie sa va asigurati ca suprafata va fi umeda pentru cel putin 3 zile , dupa care se va putea incepe rostuirea . De asemenea va recomandam ca, dupa aplicare sa acoperiti suprafata care a fost montata , pen…

Gresie rectificata imitatie marmura carrara in formate mari - Versilia

Cerdisa Ceramiche va pune la dispozitie prin DS Ceramic Shop noua colectie de gresie si faianta imitatie marmura . Disponibila in dimensiuniile 50x100 ; 50x50 ; 25x100 acest model de gresie si faianta va ajuta sa decorati orice spatiu , incepand de la baie , bucatarie , hol , living sau chiar si spatii comerciale . Aceasta colectie va ofera de asemenea si foarte multe modele de decor cat si brauri , care va ajuta sa personalizati spatiile placate . Toate versiuniile de dimensiuni din aceasta gama sunt rectificate iar gresia este portelanata .

Promotie Gresie imitatie lemn Essex 16x60

O noua promotie va asteapta la e-gresie.ro . Gresia Essex este o gresie portelanata rezistenta la trafic intens cu o suprafata structurata care impiedica alunecarea . Acest produs este unul pretabil atat pentru placari interioare cat si pentru placari exterioare . Promotia acestui produs este in limita stocului disponibil . pentru informatii apelati 0752758559 sau vizitati websiteul www.e-gresie.ro