Treceți la conținutul principal

Postări

Se afișează postări din iunie, 2011
Colectia 2011 a fabricii cerdisa va este prezentata de acum si in format electronic. imitatia clasica de travertin taiat in vena a fabricii cerdisa va va impresiona prin : dimensiuni mari - 50x100 ; 25x100 ; 50x50 , doua suprafete , mata si lucioasa, piese de decor deosebite , brauri , listuri , tacos . Acest model de gresie si faianta este unul portelanat cu calitati tehnice deosebite produs prin cele mai avansate tehnici disponibile in acest moment pe piata din intreaba lume . Va recomandam acest produs atat pentru spatii comerciale cat si pentru living, baie , bucatarie sau hol . Acest produs este disponibil in spre vizualizare atat pe websiteul www.e-gresie.ro cat si in showroomul DS Ceramic Shop Cluj de pe strada traian nr  41 din Cluj-Napoca .

Noua colectie de gresie imitatie lemn doar la www.e-gresie.ro

Noua colectie de gresie imitatie lemn va va astepta in curand sa o cumparati! acest produs este portelanat si colorat in masa avand calitati tehnice de suprafata si corp deosebite . Pana in momentul de fata aceasta gresie este cel mai reusit model din gama imitatiilor de lemn . Aspectul natural si textura deosebita va va ajuta sa creati ambientele clasice mult visate . De asemenea aceasta colectie va ofera si o varianta grip pentru exterior cu calitati anti-alunecare . http://www.e-gresie.ro/gresie_imitatie_lemn_chalet_colectie_2011.html Taguri : gresie si faianta imitatie parchet . colectii gresie si faianta 2011, gresie si faianta cluj , gresie si faianta online , gresie portelanata .

Noiile colectii ale Fabricii Cerdisa : Tivoli & Madera

Acum in showroomul DS Ceramic Shop Cluj puteti vizualiza noiile colectii de gresie rectificata : Tivoli : imitatie de travertin taiat pe vena in urmatoarele formate : 100x50 ; 100x25 si 50x50 plus o piesa de decor deosebita , aceasta colectie este portelanata in masa si dispinibila in urmatoarele versiuni : 3 culori , suprafata naturala si lappato (lucioasa) . Totodata Madera este cea mai naturala imitatie de lemn din industria ceramica , dar va disponibila in spre vanzare doar incepand cu luna august . Va recomandam cu caldura sa utilizati lavoarele si mozaicul din piatra naturala ale IMSO Ceramiche impreuna cu aceste doua colectii deosebite . Pentru mai multe informatii vizitati noul website : DS STONE SHOP lavoaremozaic.e-gresie.ro ! taguri : colectii gresie si faianta 2011 . gresie si faianta online , gresie si faianta cluj , lavoare din piatra , mozaic din piatra .